Maatschap van Os

  Pittesteeg 8

  3941 PV Doorn

  06-16845005 (Nelie)

  email nico.vanos@online.nl

  www.vanos-limousinvlees.nl

  IBAN: NL30 TRIO 0212 1856 40)


Routebeschrijving:

Vanaf de Driebergsestraatweg is het niet mogelijk met de auto bij de boerderij te komen via de Pittesteeg, deze is halverwege afgesloten met een slagboom, wel voor fietsers toegankelijk.

Beter is de navigatie instellen op Molenweg 17, Doorn, daarna de weg volgen tot de kruising met 3 onverharde wegen, linksaf de Pittesteeg op gaan en doorrijden tot u rechts van de weg de boerderij ziet.

 

Komend uit Driebergen: op de N225 passeert u het bord voor de bebouwde kom, daarna rechtsaf de Korte Molenweg inrijden, de weg volgen en deze helemaal uitrijden tot de T-splitsing, rechtsaf de Molenweg op, op de kruising linksaf de onverharde weg op (Pittesteeg), doorrijden tot u rechts de boerderij ziet.

 

Vanuit Leersum of Maarn komend, ga op het kruispunt in Doorn richting Driebergen. Na het Cultuurhuis de eerste weg links, dit is de Korte Molenweg, helemaal uitrijden, aan het einde rechtsaf de Molenweg op. Doorrijden tot u op een onverharde weg komt (kruising met 3 onverharde wegen) ga linksaf de Pittesteeg op. Doorrijden tot u rechts de boerderij ziet.